Пентагонът получи ново искане от правителството на Тръмп за изграждане

...
Пентагонът получи ново искане от правителството на Тръмп за изграждане
Коментари Харесай

Пентагонът получи ново искане от правителството за изграждането на 435 км стена по границата с Мексико

Пентагонът получи ново искане от държавното управление на Тръмп за създаване на 435 километра стена по границата с Мексико и в този момент прави оценка на разноските и осъществимостта, заяви върховен чиновник на американското министерство на защитата, представен от Ройтерс.

Министерството на вътрешната сигурност е поискало Пентагонът да финансира построяването на стената тази година като част от напъните за справяне с трафика на опиати, споделиха източници от сферата на защитата, поискали да останат анонимни. Според тях преценката какво от настояването да бъде утвърдено ще отнеме към две седмици, показва Асошиейтед прес.

Мексико спря колона от 2000 мигранти, запътили се към Съединени американски щати

Новото искане е изпратено на фона на остри различия за пограничната стена сред президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и членовете на Конгреса, които са срещу това средства, предопределени за военни разноски, да се пренасочват за построяването на стената.

Според източника на Ройтерс предходните претенции на министерството на вътрешната сигурност са били изпълнявани единствено отчасти от Пентагона, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР