Пентагонът коментира твърденията на президента Владимир Путин за най-новите руски

...
Пентагонът коментира твърденията на президента Владимир Путин за най-новите руски
Коментари Харесай

Пентагонът не се стресна от бойната реч на Путин и дрънкането за руски супер оръжия, отговорът е кратък и ясен

Пентагонът разяснява изказванията на президента Владимир Путин за най-новите съветски оръжия, които той направи по време на обръщение към Федералното заседание.

„ Ние не сме сюрпризирани от изказването. Американският народ би трябвало да бъде сигурен, че ние сме изцяло готови “, сподели прессекретарят на Пентагона Дана Уайт и добави: „ Няма да има промени в нуклеарната ни теория, която е пусната на 2 февруари, няма да вършим такива. Тези оръжия са създадени за дълго време. И всичко това е взето поради в нашето обучение “.

БЛИЦ напомня, че през днешния ден към половината от двучасовото обръщение на съветския президент Владимир Путин е отдадено на история за последните типове оръжия. По-специално, президентът приказва за ракета за круиз, която има атомна електроцентрала, безграничен брой полети и опция за заобикаляне на системите ABM. Путин също показа комплекса за ракети „ Сармат “, които би трябвало да заменят най-мощните стратегически ракети в света, Voevoda.

„ На процедура няма ограничаване за обсега й! Тя не се засича в никаква система за противоракетна защита “, сподели той. Путин акцентира, че „ всичко това е разполагаем и работи добре “.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР