Пентагонът и американското министерство на правосъдието обявиха, че започват разследване,

...
Пентагонът и американското министерство на правосъдието обявиха, че започват разследване,
Коментари Харесай

В САЩ разследват теча на военни тайни за Украйна

Пентагонът и американското министерство на правораздаването оповестиха, че стартират следствие, откакто публично притежание станаха военни секрети на Съединени американски щати, свързани с Украйна, Китай и Близкия изток, заяви БНР.

Това е най-сериозното приключване на поверителна информация от 2013 година, когато източник на разкритията беше служителят на Агенцията за национална сигурност Едуард Сноудън.

Остава неразбираемо дали приключването на информацията е вследствие на хакерски дейности или е предоставена от американец или чиновник на страна съдружник с достъп до отчетите на американското разузнаване.

Голяма част от информацията е основана на електронно подслушване. Бивш чиновник на американското разузнаване споделя, че разкриването на разследващи отчети за Русия и нейните шпионски служби може да аргументи обилни вреди, в случай че Москва успее да прекъсне тези източници на информация.

Има документи, които включват сателитни изображения на вреди по разнообразни цели от украинските удари през февруари и е посочено,че някои са били осъществени благодарение на американското разузнаване.

Битката за Донбас в Украйна да се насочи към " застой " до 2023 година, изтощавайки съветските елементи и осуетявайки военните цели на Москва, се показва в различен документ основан на разбор на разследващи сигнали и сателитни изображения.

Друг конфиденциален документ преглежда за какво украинските бомби, оборудвани с създадени от Съединени американски щати системи за ориентиране не работят добре. Част от материалите демонстрират, че Съединени американски щати шпионират Израел и Южна Корея, а други включват детайлности за националната сигурност на Близкия изток и Китай.

Някои от документите носят гриф за възбрана информацията да бъде споделяна с задгранични сътрудници.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР