Пентагонът е в началните етапи на реконструкцията на силата във

...
Пентагонът е в началните етапи на реконструкцията на силата във
Коментари Харесай

Пентагонът планира война с Китай и Русия - може ли да се справи и с двете?

Пентагонът е в началните стадии на " реконструкцията на силата " по отношение на провокациите от страна на Русия и Китай . Това разгласи вторият по сан еднообразен чиновник в Пентагона, като в същото време предизвести, че Америка може да не е в положение да си разреши подготовката за оправянето с двете страни , оповестяват американски медии.

Наскоро оповестената Национална тактика за защита на Съединени американски щати дефинира огромните съперници Китай и Русия като главно предизвикателство, пред което е изправен Пентагонът, но ген. Пол Селва, който е заместник-председател на Съвета на началник-щабовете на американските въоръжени сили, означи, че проектите, нужни за опълчването на всяка една страна, са по натурален метод " в напрегнати връзки един с различен " за запаси .

 Новият приоритет на Съединени американски щати - подготовката за война с Русия, Китай, Иран, КНДР
Новият приоритет на Съединени американски щати - подготовката за война с Русия, Китай, Иран, КНДР

Съединени американски щати щели да употребяват повече смъртоносна мощ

" Ето за какво те ще бъдат в конкуренция между тях: те не са едни и същи ", изясни Селва, допълвайки: " Има две неповторими съревнования, с които би трябвало да се оправим, като детайлите се припокриват, само че не са едни и същи. "

Основният метод, по който ще се развие напрежението, зависи от това кой ще взе участие в борбата.

" Всяка борба с Китай, в случай че се стигне до удари, ще бъде значително морско и въздушно стълкновение ", акцентира Селва, допълвайки: " Това не значи, че армията и морската пехота нямат място. Но когато се мисли по какъв начин би се развил евентуален спор с Китай, доста е допустимо да включва забележителен принос от военноморските и военновъздушните сили, а армията и морската пехота ще бъдат поддържащи детайли в тази борба. "

За разлика от това " световният проблем към Русия е значително въздушна и сухопътна борба. Подкрепени от детайли от нашите военноморски сили, тъй като не можете да стигнете до Русия, не можете да стигнете до Европа в огромни размери, без да прекосите Северния Атлантик ", съобщи той.

" Което значи, че ще има морска борба, с цел да стигнат нещата до континента, само че самата борба, до момента в който се развива, евентуално ще бъде въздушна и сухопътна борба ", добавя още генералът.

Селва отбелязва, че в Националната тактика за защита Русия е избрана като " световно " предизвикателство, умишлен ход от страна на плановиците да се опитат и да се отдалечат от концепцията, че Русия е предизвикателство, с което би трябвало да се оправя на първо място Европа.

Разбира се, има и други закани за Съединени американски щати с изключение на Русия и Китай - Иран, Северна Корея и тероризмът.

Северна Корея е по-лесна за обмисляне, отбелязва Селва, защото Пхенян " извлича съвсем всичките си военни качества от закупуване на военно съоръжение от Русия или Китай ", което значи, че планирането за двете съпернички покрива и изолираната комунистическа страна.

Иран обаче е по-сложен случай, " тъй като географията в Иран непреодолимо друга, тъй че ние евентуално ще развием някои качества - не мога да ви кажа какви са те сега за Иран, само че са несъмнено разнообразни от тези за Русия и Китай ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР