Пентагона следи отблизо дейността на руските войски на границата с

...
Пентагона следи отблизо дейността на руските войски на границата с
Коментари Харесай

САЩ държи под око руските войски до границата с Украйна

Пентагона следи от близко активността на съветските войски на границата с. Това съобщи в петък неговият представител Джон Кърби, съобщи БГНЕС.

„ Продължаваме да следим обстановката с необикновената интензивност на съветските войски покрай Украйна “, сподели той. Кърби добави, че Съединени американски щати разискват обстановката със своите съдружници. Говорителят на военното министерство означи, че няма да разяснява вероятните планове на Русия по отношение на американските данни за придвижването на съветските войски и да приказва за информацията на американските разследващи служби в тази връзка.
 Има ли скупчване на съветски войски по границата с Украйна? Пентагонът е смутен Има ли скупчване на съветски войски по границата с Украйна? Пентагонът е смутен
Украйна опроверга известията за скупчване на съветски войски наоколо до източната й граница, което породи опасения за нова ескалация н...

Кърби означи, че „ всевъзможни дейности на Русия, ориентирани към ескалация или експанзия, ще тревожат съществено Съединените щати “. „ Призоваваме Русия да бъде по-ясна по отношение на своите планове “, добави представителят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР