Пенсионните реформи във Франция ще бъдат прилагани постепенно, а обществените

...
Пенсионните реформи във Франция ще бъдат прилагани постепенно, а обществените
Коментари Харесай

Пенсионните реформи във Франция ще стават постепенно

Пенсионните промени във Франция ще бъдат прилагани последователно, а публичните паники, които доведоха до общонационални демонстрации и стачки, ще бъдат взети под внимание. Това разгласи френското държавно управление, откакто през днешния ден за четвърти следващ ден част от транспортната система на страната остана парализирана от протестиращите, съобщи БНР.

Синдикатите в държавните железници и публичния превоз в Париж удължиха стачката си и през днешния ден. В опит да понижи напрежението министър председателят Едуар Филип разгласи, че ще приключи пенсионната промяна, само че и ще вземе под внимание терзанията на обществото. По думите му, в случай че не се създадат съществени промени през днешния ден, на следващия ден някой различен ще го направи, само че по доста по-брутален метод.

Филип даде обещание да показа обстоен проект за пенсионната промяна в сряда. Според заместник-министъра на околната среда Еманюел Уаргон държавното управление ще прояви еластичност и при времевото обмисляне на промените, и при използването им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР