Пенсионната формула е от 2000 година. Проблемът, който изникна сега,

...
Пенсионната формула е от 2000 година. Проблемът, който изникна сега,
Коментари Харесай

Калфин: Срам ме е от това, което се случва в БСП


Пенсионната формула е от 2000 година. Проблемът, който изникна в този момент, е обвързван с измененията в пенсионната система от края на 2018 година, които са нездравословни. Сегашните неразбории нямат нищо общо с измененията от 2015 година.

Това сподели в утринния блок на БТВ някогашният обществен министър в кабинета "Борисов 2 " Ивайло Калфин. "В измененията от края на 2018 година не виждам никаква ясна икономическа логичност. Хората са ощетени и с връщането на тавана на пенсиите. Замразяването на пенсионния коефициент също е голям проблем. За страдание проблемите не са решени и хората ще получават по-ниски пенсии. Мога да диспутирам с Томислав Дончев и да му потвърдя това ", сподели още Калфин.

Той разяснява и последните кавги в Българска социалистическа партия свързани с избора на лидер на листата за евроизборите. "Не хубаво да се приказва за проблемите в непознатата къща, само че мен ме е позор от това, което става в Българска социалистическа партия. Откакто Корнелия Нинова застана отпред на Българска социалистическа партия виждаме какво се случва. Много хора от партията бяха изгонени, в това число и депутати. Това може да е почистване на сметки, тъй като Нинова не желае никой да я засенчва ", разгласи Ивайло Калфин.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР