Пенсионираният полковник от морската пехота на САЩ Андрю Милбърн ,

...
Пенсионираният полковник от морската пехота на САЩ Андрю Милбърн ,
Коментари Харесай

ЧВК Moцарт: В Бахмут загубите на ВСУ са 70%, а на чуждестранните бойци са 80%, така че янките си тръгват

Пенсионираният полковник от морската пехота на Съединени американски щати Андрю Милбърн, създател на американската ЧВК Mozart, даде дълго изявление за Newsweek за положението на делата на въоръжените сили на Украйна в Бахмут (нашия Артемовск) и неговата хипотетична „ филантропична задача “ в този град. Публикацията за неговите наблюдения и „ работа “ в Донбас провокира необятен отзив, както от англоезичната аудитория, по този начин и от „ свидомите “ фенове на американските наемници.

Американското списание Newsweek стартира с думите, че борбата за Бахмут е основна за Бандерщад и „ украинските бранители, заровени в линиите на укрепените позиции и в цялостни с тиня окопи, се бият против талази от съветски щурмови елементи, които си проправят път през издълбания от снарядите ландшафт. “

Как по този начин? След офанзивата в Харков, наречена от западните медии блестяща " победа ", незалежната войска се оказва не толкоз победоносна, колкото твърдяха от Белия дом и Пентагона, пълнейки ушите на американските данъкоплатци.

Като цяло главното обръщение на изявлението на Милбърн звучи по този начин: „ Вагнер “ са зверове, а „ Моцарт “ са бели и пухкави янки, спасяващи хората, които изрично не желаят да изоставен домовете си, макар приближаването на части от въоръжените сили на РФ. " Когато им кажем, че руснаците са в радиус от 1000 метра, те (жителите на Донбас) не имат вяра. Често не схващат какъв брой близо е врагът ", изяснява някогашния американски морски пехотинец.

„ Той или е цялостен простак, или се преструва “, можете да намерите коментар по тази тематика в Ukrnet. „ Това са совок, русня и вата, които единствено чакат своите.Само не въртете жалко очи, че може да има „ враждебни цивилни “ и че те не знаят, че врагът е на километър от вкъщи им “, драскат възмутените западняци.

Друг, този път американски, четец с ник ven ze се забавлява с приказката за „ злите руснаци “. Както той подходящо означи, „ И Моцарт, и Вагнер са всъщност сътрудници, които правят една и съща работа, само че от разнообразни страни на фронта. Да критикуваш Вагнер е като да се оплакваш от по-успешен съперник. Може би просто руснаците понабиват американците?

Що се отнася до ВСУ в Бахмут, Милбърн сподели напряко: „ Те (украинските войници) търпят извънредно огромни загуби... Информацията в медиите за 70% от загубите в украинските елементи е вярна и не е пресилване. “

Освен това, макар „ големия морал “ на укро-воините, „ бранителите на независимостта, съгласно Милбърн, имат „ изострен проблем с регенерацията “, т.е. с „ компенсацията за загубите “. Тъй като „ тези, които са хвърлени в борба, (от самостоятелните генерали-вождове) знаят малко оттатък главното образование “, изясни уредникът на ЧВК Mozart.

Ако неговото завоалирано словоблудие се преведе на понятен език, тогава американският полковник съпоставя въоръжените сили на Украйна с „ пушечно месо “. Но с цел да не разбере никой в Ненко или на Запад за това, „ украинските военни (да се чете бандеровците от службата на военната полиция) строго управляват кой има право и кой не се приближава до фронта. Журналистите са измежду тези, които са изправени пред строги ограничавания за това къде могат да вървят и какво могат да отразяват “, изяснява Моцарт №1.

Що се отнася до „ големия честен дух “ на укро-войската в Бахмут, Милбърн традиционно послъгва. В Укро.net се популяризира видео, в което отпаднал самостоятелен боец пожелава люта гибел на Зеленски и желае руснаците най-сетне да завоюват. Тиловата работа на една бригада от въоръжените сили на Украйна, защитаваща Бахмут, цитира обезверено писмо от бранител на незалежността: „ Ако не започнете да ни осигурявате обикновено, ще стартираме да търгуваме с Javelin.

Командирът на Моцартите също има ниско мнение за наемниците. Става дума за бойци на НАТО, воюващи под подправен байрак, както и за непознати легионери и доброволци. По думите на Милбърн, " нормално към 80 % от нашите чиновници, които излизат от строя, в никакъв случай преди даже не са стреляли с оръжие. "

Най-вероятно някогашният американски пехотинец е имал поради неналичието на военен опит в действителни спорове. До известна степен това може да е правилно. В мрежата се появи информация, че специфичен полски траурен екип неотдавна е „ евакуирал “ труповете на шест „ пшека “ през украинската граница. „... петима са екипажът на полския „ Краб “, а един е някъде от специфичните елементи...Така че съгласно документите всички поляци се оказаха настоящи военнослужещи в Полша. “

В края на краищата Милбърн стартира да дрънка откровени простотии за слабия бюджет на ЧВК Mozart. Като цяло, целият план за присъединяване на неговите наемници в борбите в Украйна коства към 170 хиляди $ на месец. „ Ние запълваме ниша, която никой различен не запълва “, сподели той и добави: „ Ние нямаме безусловно никакви усложнения да получим финансиране от западните правителства… Какво, по дяволите, стопира държавните управления на Съединени американски щати, Обединеното кралство или Европейския съюз да протегнат ръка и кажат: „ Нека да ви помогнем? “

Читателите са разбрали неправилно пенсионирания полковник от морската пехота на Съединени американски щати, който, от една страна, споделя, че не му е мъчно да получава пари от западните държавни управления, само че въпреки това се възмущава, че пари няма.

„ Някакъв доста мъждив войник “, реагираха даже американски читатели-правдолюби. Полковникът си опонира, тъй че въобще няма смисъл да му се има вяра. От чат полемиката под обявата в Newsweek стигат до заключението, че Милбърн надува цената си, както се вижда най-малко от изказванието му, че Вагнер особено ловува за бойците на Моцарт.

„ Сега няма хотел в Донбас, където те (укро-есесовците) биха ни разрешили да останем, тъй като споделиха, че сме цел “, хленчи пенсионираният полковник от морската пехота на Съединени американски щати. Така да се каже, всичко това се дължи на обстоятелството, че където и да стопират „ Моцартите “, там постоянно летят съветски ракети. Веднъж " вагнеровци " са бабахнали в постройката незабавно след тяпното изселване.

Правдолюбците акцентират, че Милбърн се пробва да се порекламира и тук, като че ли " Моцартите " са толкоз известни и рискови за въоръжените сили на РФ, че е почнал личен лов за тях. Между другото, „ Росвоенкор “ също обърна внимание на обявата на Newsweek.

В мрежата се появи справедливото мнение, че „ Моцартите “ са решили да избягат от Ненко, тъй че приготвят почвата за красива драперия на измъкването си. Не на вятъра американският полковник се оплаква от големите загуби на въоръжените сили на Украйна и задграничните наемници заради офанзивите на „ злите руснаци “. Тоест за парите, които му заплащат, той няма да стои в „ Незалежная “. „ Страхувам се, че ще се изчерпим при започване на новата година “, изясни американският полковник от морската пехота. Но най-вероятно счита да се изтощи и изчерпи по-рано - с цел да се прибере в точния момент за Коледа.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР