Пенсионираният полковник, бивш старши съветник на ръководителя на Пентагона Дъглас

...
Пенсионираният полковник, бивш старши съветник на ръководителя на Пентагона Дъглас
Коментари Харесай

САЩ и Великобритания заподозрени за газовия теч от Северен поток

Пенсионираният полковник, някогашен старши консултант на ръководителя на Пентагона Дъглас Макгрегър в ефира на YouTube-канала Judging Freedom назова вероятните виновници за случаите на съветските тръбопроводи „ Северен поток “ и „ Северен поток-2 “. Според него офанзивата може да е осъществена от Съединени американски щати или Англия.

„ Трябва да забележим кои държавни структури са имали опция да създадат това. И това са Кралският флот, Военноморски сили на Съединените щати. Мисля, че това е много явно “, сподели Макгрегър.

Както изясни полковникът, належащо е било да се употребяват стотици килограми тротил, с цел да се повредят извънредно здравите тръби на газопровода. Макгрегър уточни и глупостта на обвиняванията против Русия. Той напомни високите доходи на Москва от експорт на сила. Разрушаването на Северните потоци е неизгодно и за Германия, която се интересуваше от притока на съветски газ, обърна внимание той.

На 26 септември Дания и Швеция в писмо до Организация на обединените нации оповестиха повреди на три сектора от газопроводите „ Северен поток 1 “ и „ Северен поток 2 “. Германските служби за сигурност допуснаха, че и двете тръби към този момент няма да могат да се употребяват и ще бъдат изключени за непрекъснато. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР