Пенсионираният гимназиален учител Питър Фаркухар си помисли, че е намерил

...
Пенсионираният гимназиален учител Питър Фаркухар си помисли, че е намерил
Коментари Харесай

Викарий убиец, който отрови „мил и нежен“ любовник на учител по английски, хванат от бележки от отвъдния гроб

Пенсионираният гимназиален преподавател Питър Фаркухар си намерения, че е намерил половинката си, когато се влюби в предания църковен надзорник Бен Фийлд.

Въпреки разликата във възрастта им от 41 години, влюбената двойка планираше да се ожени и на 69 години Питър заслужаваше пенсионирането си. Но мъжът, с който живееше и смяташе, че ще прекара остатъка от живота си, постепенно го отравяше до гибел, с цел да може да хване безчувствените си ръце върху мъчно извоюваните си пари.

Документалният филм на Канал 4, Хващането на палач, преглежда по какъв начин полицията разцепи садистичната мрежа от неистини на Фийлд и по какъв начин употребява прецизните записи в дневника на Питър, които бяха изпълнени с улики, с цел да схванат какво в действителност се е случило с религиозната черква -посетител.

Сърцераздирателните записи в дневника на Питър демонстрират дълбочината на възприятията му към тогавашната 28-годишна Фийлд, на която той приписва, че му е помогнала да се усеща удобно в своята половост. Той написа: „ Бен е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР