Пенсионираният футболист Валери Божинов бе застигнат от тежки семейни драми.

...
Пенсионираният футболист Валери Божинов бе застигнат от тежки семейни драми.
Коментари Харесай

Рак на гърлото уби бащата на Валери Божинов

Пенсионираният футболист Валери Божинов бе застигнат от тежки фамилни драми.

 

Преди броени дни той изгубил татко си Емил Божинов, отишъл си от този свят единствено на 59 години след дълго боледуване.

 

В продължение на няколко години Божинов-старши се борил с рак на гърлото. Преди време се подложил на интервенция за премахване на тумора в столична болница, само че с времето разсейки отключили онкозаболяването, лишило живота му.

 

Валери приел тежко загубата на родителя си, при все, че огромна част от живота си изкарал надалеч от него. Двамата ту се караха, ту се сдобряваха, само че през последните години се сдобриха.

Емо Божинката, както го наричали в обкръжението му водил бохемски живот и до края на дните си бройкал мадамите, съвсем като приятеля си Митьо Пищова.

 

Емил Божинов се опитвал да стои в сянка, само че от време на време влизаше в хрониките с нелепи кавги.

Същевременно вторият татко на Божигол – известният треньор Сашо Ангелов, бе изритан от тима на „ Добруджа “. Валерко го играеше калфа на пастрока си в добричкия клуб, само че шефовете изведнъж решили да изпъдят Ангелов, на инат на сносните резултати напоследък. 

 

На собствен ред пък Сашо Ангелов разкри срамните планове на началниците си – управлението предложило на Валери да остане в тима, а татко му желали да изкарат болен, с цел да се избавят от него. По думите му върху президента на „ Добруджа “ бил извършен напън за треньорска промяна.

Инфо: Уикенд

Тагове: Валери Божинов Емил Божинов Сашо Ангелов Митьо Пищова „ Добруджа “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР