Пенсионираната гимнастичка, носителка на златен олимпийски медал, Мери Лу Ретън

...
Пенсионираната гимнастичка, носителка на златен олимпийски медал, Мери Лу Ретън
Коментари Харесай

Дъщерята казва, че Мери Лу Ретън преживява „ужасяваща неуспех“ в борбата си с рядка форма на пневмония

Пенсионираната гимнастичка, носителка на златен олимпийски орден, Мери Лу Ретън претърпя " ужасяваща крах " в битката си с рядка форма на пневмония тази седмица, откакто сподели незабравим прогрес към възобновяване единствено преди дни, сподели щерка й в сряда вечерта.

Ретън към момента е в интензивното поделение и е „ в действителност изтощена “ след неуспеха, сподели щерка й Шайла Кели Шрепфер във видео, оповестено в Instagram.

 Носителката на златен орден Мери Лу Ретън театралничи за фотография след церемонията по награждаването за съчетанието по гимнастика за дами на Летните олимпийски игри в Лос Анджелис през 1984 година Носителката на златен орден Мери Лу Ретън театралничи за фотография след церемонията по награждаването за съчетанието по гимнастика за дами на Летните олимпийски игри в Лос Анджелис през 1984 година Wally McNamee/Corbis Historical/Getty Images

„ В началото на тази седмица вървяхме нагоре и нагоре. Бяхме толкоз разчувствани, виждайки толкоз доста прогрес, а по-късно през вчерашния ден имахме много плашеща крах “, сподели Шрепфер. „ Тя към момента е в интензивно поделение и ние просто работим върху някои неща, що се отнася до неуспеха й. “

Този месец фамилията на Ретън разгласи, че 55-годишната жена има рядка форма на пневмония, която я кара да се бори за живота си. Дъщеря й Маккена Кели стартира онлайн набиране на средства от името на четирите дъщери на Ретън, с цел да помогне за покриване на медицинските разноски, отбелязвайки, че Ретън не е обезпечен.

По-рано през седмицата Шрепфер сподели, че макар че 55-годишната Ретън към момента се нуждае от интензивни грижи, дишането й става по-силно и към този момент не би трябвало да разчита толкоз мощно на машини.

„ Напредъкът на мама е в действителност незабравим! “ Шрепфер написа. „ Молитвите бяха усетени и получиха отговор. “

Пневмонията е респираторна зараза, която може да аргументи изпълване на белите дробове с течност, като признаците могат да варират от леки до животозастрашаващи. Възрастните над 65 години, децата под 5 години и тези с други болести са най-застрашени. Семейството не прецизира типа на рядката пневмония, с която е диагностицирана майка й.

„ Надяваме се, че вие ​​ще почитате нейните граници, защото желаеме да запазим детайлностите сред нея и фамилията ни тъкмо в този момент “, сподели Шрепфер в по-ранна обява в Instagram.

Ретън печели пет медала по време на Олимпийските игри през 1984 година в Лос Анджелис – повече от всеки различен състезател на тези игри – което я прави име на домакинство.

Тя беше първата жена от Съединени американски щати, спечелила олимпийско злато в самостоятелния многобой и бе въведена в Международната зала на славата на гимнастиката през 1997 година

Джейкъб Лев и Дейвид Клоуз от CNN способстваха за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР