Пенсионираната фолк дива Мария официално и трайно се установи на

...
Пенсионираната фолк дива Мария официално и трайно се установи на
Коментари Харесай

Мара Отварачката се установи трайно на Околовръстното в София

Пенсионираната фолк дива Мария публично и трайно се откри на Околовръстното в София. Отварачката най-сетне заживя, заобиколена от милионери, в скъпа кооперация в столичния квартал " Манастирски ливади ". Сградата се намира безусловно на Околовръстния път в столицата. Всяка заран Мария с горделивост демонстрира гледката от вкъщи си и резиденция Бояна, която се намира тъкмо против новия дом на изпълнителката, научи Lupa.bg.



Миньончето от Стара Загора живее в новия апартамент от няколко месеца. Домът е на третия й брачен партньор Мирослав Соколов, като преди да се залюби с Мара, там живееше брачната половинка Вая и децата му. Брюнетката, която се отхвърли да пее, точи устойчиво банковите сметки на обичания си, който единствено в последния месец на годината е на минус минимум с 100 хиляди евро от банковата си сметка, пресмятат осведомени с даровете му за Мария.

Отварачката се хвалела, че в кооперацията били все заможни хора, със скъпи коли и солидни бизнеси. Един от съседите й е синът на Гриша Ганчев - Данаил, който Мария не пропущала да поздрави и заприказва, тъй като е млад и богат - все неща, които я притеглят неудържимо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР