Пенсиониран полицай, обвинен в непредумишленото убийство на жена си, я

...
Пенсиониран полицай, обвинен в непредумишленото убийство на жена си, я
Коментари Харесай

Пенсиониран полицай заплашил да убие съпругата си, преди тя да бъде открита мъртва у дома, гласи процесът

Пенсиониран служител на реда, упрекнат в непредумишленото ликвидиране на жена си, я е заплашил да я убие, преди тя да бъде открита мъртва с голям брой пострадвания в дома им, изслушан в съда.

Алън Клакстън, 74, е упрекнат в това, че е предиздвикал жена си Уенди, 70, да падне по стълбите с „ голяма мощ “, нормално свързвана с рухване от постройка или в кола злополука, беше казано на журито в съда на Нюкасъл. Те гледаха фрагменти от бодикамера на посещаване на полицията на Нортумбрия - полицията, в която и двамата Клакстън са служили като чиновници - откакто Уенди направи незабавно позвъняване заради насилието и заканите на брачна половинка си.

В 16-минутното видео, показано на журито, Уенди сподели на полицията: „ Той в действителност заплашва и заплашва да ме убие. Но в действителност не желая да се окайвам от това, тъй като той е душевен аз ще. " Тя осведоми чиновник, че има „ история на домашно принуждение “.

Тя описа на служителите на реда по какъв начин брачният партньор й е изпил „ четири кутии Стела до 11:30 сутринта “, преди да изпие осем пинт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР