Пенсиониран полицай каза, че е останал бесен, след като е

...
Пенсиониран полицай каза, че е останал бесен, след като е
Коментари Харесай

Пенсиониран полицай „бесен“, след като му беше наложена глоба от 130 паунда за преследване на крадец в кола

Пенсиониран служител на реда сподели, че е останал гневен, откакто е бил ударен с санкция от 130 паунда, откакто е преследвал апаш по улиците в колата си.

64-годишният Норман Бренан измина близо две благи, преди да помогне на полицията да арестува крадеца, който бе наблюдавал с колата си, за която от този момент беше санкциониран. Раздразненият някогашен служител на реда Бренан от този момент се нахвърли върху „ счупената “ правосъдна система, която го санкции със £130, само че остави крадеца да се разхожда гратис.

Извънкласните старания на Бренан го накараха да преследва момчето и да открие девет бутилки скъпо вино, скрити в раница, само че от този момент мъжът получи санкция от £130 за шофиране в неверна посока по еднопосочна улица.

Неговата санкция идва малко откакто министърът на полицията Крис Филип изиска от членовете на обществеността да лимитират кражбите от магазини посредством потребление на цивилен арести. Неназованият апаш не е нито санкциониран, нито предизвестен, защото в този момент Бренан се оказва отритнат от съвета, след к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР