Пенсиониран католически свещеник и сестра му бяха застреляни във Флорида

...
Пенсиониран католически свещеник и сестра му бяха застреляни във Флорида
Коментари Харесай

Въоръжен мъж уби пенсиониран свещеник и сестра му, преди да простреля смъртоносно дядо по време на празненство за рожден ден, което завърши с престрелка с ченгета

Пенсиониран католически духовник и сестра му бяха убити във Флорида от 24-годишен мъж, който по-късно смъртоносно прострелял дядо си по време на рожден ден и ранил двама служители на реда, преди да бъде погубен, съгласно отчетите.

Полицията на Palm Bay реагира към 14:00 часа. Неделя до позвъняване за битови разстройства в резиденция на Forgal Avenue NE, където се организира празненство за рожден ден, заяви WESH, цитирайки началника на полицията Марио Ауджело.

Чичото на Брандън Капас споделил на служителите на реда, че той е въоръжен и е имал оръжия в колата си, само че преди да се изправят против него, той е прострелял и умъртвил дядо си, Уилям Капас, 78, съгласно изданието.

Ауджело и фамилията споделиха, че дядото, който е бил на посещаване от Кентъки, с цел да отпразнува рождения ден на сестра си, е бил погубен, до момента в който е преследвал стрелеца, с цел да се опита да го накара да спре буйството в общността на към 70 благи югоизточно от Орландо.

Когато полицията се натъкна на Капас, той потегли бързо към автомобила...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР