Пенсиониран жител на Рокфорд, който кара колело около 45 мили

...
Пенсиониран жител на Рокфорд, който кара колело около 45 мили
Коментари Харесай

Човек от Рокфорд казва, че велосипедната алея е хронично наводнена. Длъжностни лица казват, че това всъщност е водосток.

Пенсиониран гражданин на Рокфорд, който кара колело към 45 благи дневно през по-голямата част от годината, моли чиновниците в региона да създадат нещо по въпроса с проблематичния благоразположен към наводнения подлез под Форест Хилс Роуд по продължение на Willow Creek Path.

Пътеката от 2,6 благи свързва Harlem High School покрай North Alpine Road до езерото Pierce в Rock Cut State Park. На Forest Hills Road на границата сред Loves Park и Machesney Park пътеката се разклонява – едното отклонение минава под пътя през „ подлез “, а другото пътека пресича улицата.

Ray Streit, пенсиониран програмен продукт за ръководство програмист, споделя, че карането под пътя е по-безопасно от пресичането на сектор от 45 благи в час на Forest Hills Road. Но той сподели, че подлезът съвсем постоянно е наводнен.

За три години, откогато е следвал пътеката, Стрейт сподели, че е бил наводнен или заровен в тиня във всички случаи, с изключение на три или четири.

" Тази пътека е главната пътека към държавния парк Rock Cut от Ma...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР