Пенсионерски клуб „Детелина“ бе учреден в мездренското село Старо село

...
Пенсионерски клуб „Детелина“ бе учреден в мездренското село Старо село
Коментари Харесай

Учредиха пенсионерски клуб в мездренското Старо село

Пенсионерски клуб „ Детелина “ бе основан в мездренското село Старо село на 18 септември. 25 са членовете, които ще имат към този момент къде да се събират в положителни и неприятни дни. Новият клуб се обитава в бившето учебно заведение и бе осветлен от отец Цветан. Възрастните хора получиха от община Мездра музикална уредба, кафе машина, диспенсър за вода, шах, табла и карти за игра.
Гости на откриването бяха кметът на общината инж. Генади Събков и шефът на Комплекса за обществени услуги и действия Наталия Христова.
След привършване на формалната част, локалните пенсионери разискаха с кмета на общината значими въпроси от локално и общинско значение.
Инж. Събков пое задължения за създаване на изкуствени трудности на основната улица в селото, подрязване на дървета, монтаж на пейки. Опасните сектори от пътя до Старо село в региони на с. Брусен също ще бъдат ремонтирани до края на актуалната година.
Темата за опазването на здравето и обслужването в общинската болница провокира необикновен интерес и угриженост у всички.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР