Пенсионерски хор от силистренското село Срацимир е в болница, след

...
Пенсионерски хор от силистренското село Срацимир е в болница, след
Коментари Харесай

Преглед на печата

Пенсионерски хор от силистренското село Срацимир е в болница, откакто бусът му се прекатурна в дере край Разград в злополука. Самодейците отивали на събор в поповското село Садина. Возилото било оборудвано с колани, само че пасажерите не ги били поставили, написа по тематиката вестник 24 часа.

Изданието подчертава и на казаното от вицепремиера Красимир Каракачанов, че оставките на министъра на превоза Ивайло Московски, на районното развиване Николай Нанков и на вътрешните работи Валентин Радев поради случая в Своге бяха прибързани. Според Каракачанов тримата нямат персонална виновност за нещастието, при която починаха 17 души, написа още вестникът.

Бизнесменът Миню Стайков и шуреят му да останат в ареста. Това реши след близо тричасово съвещание Специализирания углавен съд. Освен тях в килията остава синът на кмета на Карнобат Георги Димитров - Иван, осведоми в обява Телеграф.

За концепцията на столичната гилдия на Българския лекарски съюз за основаване на Фонд за подкрепяне на млади лекари, които да се образоват в непознати лечебни заведения, до момента в който специализират, написа 24 часа. Приоритети за избора на специализанти за продан в чужбина ще са областите, е които има недостиг на фрагменти, изяснява вестникът.

Шопската салата е основана от български занаятчия - готвачи през 1955 година, оповестява Телеграф и прецизира, че един от майсторите напълнил огромна железна чаша за шампанско, с нарязани домати, краставици, печени чушки, лук и я обърнал в паница, при което се получил дребен купол. Върху нгео настъргали сирене, споделя пред Телеграф доайенът на българския туризъм Петър Дойчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР