Пенсионерката Снежана Василева, която беше арестувана за заливане с червена

...
Пенсионерката Снежана Василева, която беше арестувана за заливане с червена
Коментари Харесай

Шок! Баба Снежа заляла с боя „Света Петка“ заради магия

Пенсионерката Снежана Василева, която беше задържана за заливане с алена багра и яйца на храм „ Света Петка “ в центъра на София, обяснила, че е прибегнала до крайните дейности поради магия, разкриват проверяващи пред "Телеграф ".

64-годишната жена от село Мрамор беше задържана от оперативни служащи на 5 РПУ, а по-късно направила цялостни признания. Тя е освободена с мярка подписка.

Баба Снежа, както я познават всички в Мрамор, си наумила, че в храма „ Света Петка “ има направена някаква магия, оставена зад една от иконите. Тя била за беднотия на българския народ, разказала самата тя. Решила, че би трябвало да я обезврежда и измислила проекта. Взела алена багра и няколко яйца и оцапала входа.



Бруталните дейности станаха притежание на цяла България на 5 септември рано сутринта. Хиляди хора се възмутиха, а фотоси от оцапания храм заляха обществените мрежи.

На място била извикана и полиция, която направила оглед. Станало ясно, че с алената багра е залята иконата пред вратата и самия предел, като е хвърлено и яйце.



След няколко дни следствие ченгетата от 5 РПУ засекли причинителя, който възмути страната. Оказало се, че това е никому досега незнайната Снежана Василева. Жената досега е била незнайна на Министерство на вътрешните работи. Сега тя ще бъде съдена за хулигански дейности.

До момента баба Снежа не е била диагностицирана с някакви душевен разстройства, само че нейни съседи подозират, че може нещо да й е станало. Тепърва ще стане ясно в хода на делото дали ще ѝ бъде направена психиатрична експертиза.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР