Пенсионерът Йордан Табачки от Кюстендил сложи край на живота си

...
Пенсионерът Йордан Табачки от Кюстендил сложи край на живота си
Коментари Харесай

Трагични подробности от самоубийството на Йордан Табачки в Кюстендил, предсмъртно писмо разкрива каква е причината

Пенсионерът Йордан Табачки от Кюстендил постави завършек на живота си с персоналното си оръжие, потвърдиха от полицията. 69-годишният Йордан Табачки живеел на ул. „ Йордан Митрев ” под болничното заведение в Кюстендил. Бил разграничен със брачната половинка си Пепа, която живеела във ведомствено жилище над съда в регионалния център. Преди да посегне на живота си, мъжът съобщил на телефон 112, че има намерение да се самоубие. На място са изпратени екип на Спешен център и на полицията, само че пенсионерът към този момент се бил прострелял с револвера си. Справка в работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) на ОДМВР – Кюстендил демонстрира, че оръжието е законно притежавано. „ Той преди време работеше в Завода за кондензатори, там след някаква спекулация със сребърна паста лежа по пандизите.

Сега като пенсионер караше бус. Не сме чули да е имал финансови проблеми “, разясниха съседи. Табачки живеел самичък, хората от региона бяха извънредно сюрпризирани от обстоятелството, че е решил да се самоубива.

„ Всеки има заеми, само че това значи ли, че би трябвало да поставя завършек на живота си, в случай че това е била повода? Дали пък лекари не го подведоха с някоя диагноза, неотдавна Данчо си прави проучвания?, обсъждаха разнообразни версии други съседи от улицата. „ Учудени сме, от всеки различен го чаках, само че не и от него, какво ли би трябвало да го е предиздвикало да направи такова нещо? От вас научаваме “, прибавиха други.

Данчо Табачки има двама синове, които по време на трагичния случай не са били в къщата, която е заградена с платна. На място е осъществен оглед от дежурна следствена група. Следи от принуждение не са открити. На мястото е открито предсмъртно писмо.

Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. От Окръжна прокуратура-Кюстендил образуваха досъдебно произвеждане по член 115 за ликвидиране от незнаен причинител. „ Това е общоприетата процедура, такава е практиката при смъртни случаи да образуваме такава преписка”, разясниха от държавното обвиняване. От полицията изрично отхвърлиха да става въпрос за ликвидиране.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР