Пенсионерът, който прегази двама българи, излетели от автомобил при катастрофа

...
Пенсионерът, който прегази двама българи, излетели от автомобил при катастрофа
Коментари Харесай

Смразяващи подробности за трагедията с двама българи в Шотландия СНИМКИ

Пенсионерът, който прегази двама българи, изхвърчали от автомобил при злополука в Шотландия, беше разпитан от съда в Абърдийн. 71-годишният Джеймс Уайт, който пътувал със брачната половинка си във съдбовната нощ на 12 март м.г. сподели, че нямало какво да направи.

Просто чул два удара. Единият в задната част на колата си, а другия начело. Вторият бил някак по-мек, написа bg-voice.com.

Снимка: dailyrecord.co.uk

Ударите били от телата на изхвърчалите секунда по-рано двама българи, чиито автомобил, каран още веднъж от българи, се блъснал в рейс. Те били без колани и изхвърчали през прозорците на колата, карани от 35-годишния Марин Рачев. Тогава се озовали и под гумите на Уайт.


Снимка: dailyrecord.co.uk

Пенсионерът, който пътувал със брачната половинка си Мери към Лоренсекирк не съумял да направи нищо. Всичко се случило прекомерно бързо. Възрастната двойка също едвам оживяла, защото се обърнала. Наложило се пожарникари да ги вадят от колата им.



„ Мислех, че тази тъга в никакъв случай няма да свърши “, сподели Уайт пред правосъдните заседатели.

Пред магистратите се изправи и 35-годишният Марин Рачев, който бил зад кормилото на колата с българите. Той продължава да твърди, че не е карал безрасъдно, макар, че пътните служители на реда са на друго мнение.

При злополуката починаха общо трима българи. В колата оцелява Иванка Добрева, която носела защитен колан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР