Пенсионер уби 16-годишно момче в Западна Германия. Младежът бил прострелян

...
Пенсионер уби 16-годишно момче в Западна Германия. Младежът бил прострелян
Коментари Харесай

Пенсионер уби 16-годишно момче в Западна Германия

Пенсионер умъртви 16-годишно момче в Западна Германия. Младежът бил прострелян от съседа си, а по-късно умрял от раните си. Инцидентът станал в Брамше, покрай град Оснабрюк, в Западна Германия, заяви през днешния ден представител на локалната прокуратура, представен от ДПА.

Тийнейджърът е бил ранен от изстрелите на 81-годишния си комшия във вторник сутринта. Властите издадоха през днешния ден заповед за арест за ликвидиране и опит за ликвидиране.

Престъплението е осъществено пред дома на жертвата и обвинения, против начално учебно заведение. Заподозреният причинител първо разкрил пукотевица по 16-годишното момче. Според изнесени от прокуратурата през днешния ден данни мъжът по-късно почнал да стреля по майката на младежа, която излязла на улицата, щом чула изстрелите, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тогава мъжът си е предизвикал съществени самонаранявания, само че животът му към този момент е вън от заплаха. След като се е възстановил в задоволителна степен, той е бил откаран в затворническа болница, съобщи представителят.

Мъжът се е занимавал със спортна пукотевица и оръжието е било " общоприетоо оръжие за спортна пукотевица ", посочи представителят и добави, че това е бил револвер с дребен диаметър.

Засега няма информация какво се е случило преди стрелбата, само че евентуално е имало различия сред съседите, макар че не е ясно дали това е претекстът за закононарушението.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР