Пенсионер, страдащ от хронична бъбречна недостатъчност, заплаши болницата в Пловдив

...
Пенсионер, страдащ от хронична бъбречна недостатъчност, заплаши болницата в Пловдив
Коментари Харесай

Дядо влуди болница. Не ще вливки, по тв-то имало футбол. Плаши с бомба

Пенсионер, измъчен от хронична бъбречна непълнота, заплаши болничното заведение в Пловдив с бомба. Мъжът провеждал процедури три пъти седмично по авансово направен график в дните понеделник, сряда и петък. Болният пътувал със профилиран превоз от вкъщи му в Карлово до Пловдив и назад.

Графикът обаче претърпял промени и били планувани разнообразни дни за осъществяване на процедурите – вторник, четвъртък и събота, а и с друг начален час.

Промяната не се харесала на пациента. Причината - часовете съответстват с тези на футболни мачове по малкия екран. Затова решил да изрази несъгласието си, като подаде сигнал за сложена бомба в лечебното заведение за да не се състоят процедурите.

Пенсионерът споделил по телефона, че е поставил бомба в мазето на болничното заведение и незабавно по-късно прекъснал връзката. Междувременно болничното заведение била окупирана от полиция и БОП-аджии. Персоналът и пациенти били евакуирани, написа " Телеграф ".

В рамките на повече от час експертите търсили заложени експлозиви, само че такива по този начин и не били открити. Дядото е санкциониран от съда с 1000 лв..
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР