Пенсионер от силистренското село Окорш, община Дулово, бе задържан за

...
Пенсионер от силистренското село Окорш, община Дулово, бе задържан за
Коментари Харесай

Пиян уби жена си и плака над трупа й

Пенсионер от силистренското село Окорш, община Дулово, бе арестуван за 72 ч. и упрекнат в убийството на жена си по изключително нечовечен метод.

Сигнал за зверството бил подаден в полицията на 8 януари, а в късния следобяд бил арестуван причинителят – 69-годишният Джебраим Салиев. Според негови съселяни той имал неприятно пиене и признаци на психологично увреждане. По натрупа на 67-годишната му брачна половинка Айшегюл криминалистите разкрили доста пострадвания, породени от изострен предмет. Според някои очевидци ставало дума за белези от нож, съгласно други от изгаряния с котлон и удари.

Назначени са експертизи, а на Джебраим е повдигнато обвиняване, прецизираха от прокуратурата. Оттам ще изискат окръжният съд да наложи непрекъснат арест на мъжа, защото за тежкото закононарушение се поставят от 15 година до пожизнен затвор без подмяна. Все още не е ясно по кое време Джебраим е затрил жена си.

В неделя нейни близки се отбили да я видят, само че той ги прогонил и не им дал да влязат в дома му, научи “Труд ”. В понеделник обезпокоените родственици още веднъж отишли до фамилната къща. Когато влезнали, дамата лежала по тил мъртва в една от стаите, а килърът седял приведен над натрупа и плачел.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР