Пенсионер е наречен краля Кнуте“ на река Севърн, след като

...
Пенсионер е наречен краля Кнуте“ на река Севърн, след като
Коментари Харесай

Двойка, чиято къща е била наводнена 11 пъти, повторно ипотекирайте имот, за да построите 7-футова стена около дома

Пенсионер е наименуван „ краля Кнуте “ на река Севърн, откакто построи голяма стена, с цел да отбрани къщата си на стойност £600 000 от наводнения.

Повтарящите се наводнения, породени от бурите Герит и Хенк, принудиха мнозина да изоставен домовете си през последните дни – само че напъните за предварителна защита на един притежател на жилище провокираха моментални съпоставения с легендата за средновековния британски крал.

Ник Лъптън, на 60, и брачната половинка му Ан, на 50, се реалокираха в своята удивително преустроена къща от 17-ти век на река Севърн в Пиксам, Уорчестършир през 2016 година

Двойката се оправи с дома си и акра му земя, наводнена 11 пъти от този момент - и безкрайните сметки за почистване ги ядосаха до точката, в която взеха решение да укрепят целия си парцел с висока 7 фута бариера против наводнения.

Отне им четири месеца с цел да завършат своята преграда - завършвайки единствено седмици преди бурята Хенк да удари Англия. Изображения с дрон разкриват тяхната черно-бяла резиденция и двор, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР