Пенисът на мъж беше измерен в съд в Нова Зеландия,

...
Пенисът на мъж беше измерен в съд в Нова Зеландия,
Коментари Харесай

Куриоз! Съд измери пениса на обвиняем развратник с дървен метър

Пенисът на мъж беше измерен в съд в Нова Зеландия, откакто дамата, обвиняваща го в непочтено държание, даде доказателства за размера на неговия член. Дейвид Скот, определен за общински консултант от Капити, покрай Уелингтън, не се призна за отговорен в обвиняването, че е отъркал пениса си в служителката на съвета предходната година.

Жената декларирала, че обектът, който е усетила да я допира, е бил с дължина от 4 до 5 инча (10-12 сантиметра), оповестява уеб сайтът news.co.nz.
При извънредно необикновен ход, съдията Питър Хобс разреши на лекаря на Скот да мери пениса му с дървен метър в клетките на съда. Докторът не оповести обществено получените резултати, съобщи радио Нова Зеландия.
Защитата на Скот твърди, че ставало дума за инцидентно отъркване на портфейла на обвинения, който усетил, че портфейлът му инцидентно допира дамата, до момента в който той минава около нея.
Но обвинителят сподели, че хипотетичният обект, който дамата усетила да се притиска към нея откъм гърба, не би могъл да бъде портфейл, телефон или комплект за инсулин и в действителност става дума за мъжки гениталии.
Процесът продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР