Пенелопе Крус бе удостоена с наградата Доностия“ на филмовия фестивал

...
Пенелопе Крус бе удостоена с наградата Доностия“ на филмовия фестивал
Коментари Харесай

Пенелопе Круз с престижна награда от фестивала Сан Себастиан

Пенелопе Крус бе удостоена с премията „ Доностия “ на филмовия фестивал в Сан Себастиан в петък, написа " Paris Match ".
Звездата на вечерта бе сияеща, цялата в бяло. В петък Пенелопе Крус получи от фронтмена на групата U2 Боно премията „ Доностия “, почетен трофей, връчен по време на филмовия фестивал в Сан Себастиан. Миналата година тя бе отличена и с почетната премия Сезар. 45-годишната испанска киноактриса се причисли към впечатляващия лист на отличени с премията актриси и е най-младата измежду тях: Джуди Денч (2018), Моника Белучи (2017), Глен Клоуз (2011), Джулия Робъртс (2010), Мерил Стрийп (2008), Жана Моро (1998)...
В речта си Пенелопе Крус осъди домашното принуждение в Испания и по целия свят, оповестява „ Hollywood reporter “: „ От началото на годината у нас са убити 44 дами, жертви на принуждение, поради своя пол, а от 2003 година насам жертвите са над хиляда. Колко дами са убити по целия света? Надявам се, че когато дамата събере свръхчовешката мощ, от която се нуждае, с цел да осъди това, което й предизвиква страдалчество, тя ще бъде чута в самото начало, а не когато към този момент е късно. " Пенелопе Круз посвети тази премия на своите близки, на брачна половинка си Хавиер Бардем и двете им деца, само че също на Педро Алмодовар, Бигас Луна и Фернандо Труеба, трима испански режисьори, с които тя работи.
За случая актрисата носеше бяла рокля от есенната сбирката Висша мода 2019 на Шанел - тя е и лице на френската марка. Тя бе облечена в бяло и по-рано денем, когато театралничи дружно с Гаел Гарсия Бернал и Едгар Рамирес, с цел да показват „ Wasp Network ”, новият филм на Оливие Асаяс, отдаден на група кубински шпиони. Спечелилата Оскар актриса носеше бял костюм RalphRusso с уместно бюстие, още веднъж създание на висшата мода.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР