Пенчев е обвинен за участие в организирана престъпна група за

...
Пенчев е обвинен за участие в организирана престъпна група за
Коментари Харесай

Край! Изгониха От Длъжност Скандалния Баща На Певицата Тита!

Пенчев е упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група за разпределяне на пенсии посредством подправени документи.

Преди седмица на първа инстанция бащата на известната певица Тита резервира мястото си в структурата, а единствено началничката на отдел " Пенсии " в дунавския град Стоянка Симеонова беше отстранена.

Той е упрекнат за издаване на подправени документи за придобиване на оптимални пенсии против 10 000 лв.. Милен Пенчев, Стоянка Симеонова и Тодор Тодоров бяха привлечени към наказателна отговорност след профилираната акция в НОИ-Силистра и София. Според прокуратурата са били източвани пенсионни фондове. Желаещите оптималната пенсия получавали за задачата подправени документи. Арестите бяха осъществени поради разпределяне на пенсии посредством подправени документи.

Милен Пенчев е татко на певицата Тита. Той е шеф на Национален осигурителен институт в Силистра отпреди 7 години, до тогава е зам.-кмет на Силистра по финансите, сегашен общински консултант от партия " Социалдемократическа партия ". Преди 8 години бе кандидат-кмет на Силистра от Вътрешна македонска революционна организация. Бивш президент на футболен клуб " Доростол ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР