Пеле призова Неймар да продължи да ни вдъхновява по повод

...
Пеле призова Неймар да продължи да ни вдъхновява по повод
Коментари Харесай

Пеле към Неймар: Не се отказвай от националния отбор

Пеле прикани Неймар да " продължи да ни въодушевява " във връзка намека на бразилския нападател за пенсиониране след шокиращата загуба на тима му на Световното състезание от Хърватия, пишат от Българска телеграфна агенция. Неймар алармира, че може да е подготвен да се откаже от интернационалния футбол.

30-годишният футболист не пожела да удостовери дали ще играе още веднъж за петкратните първенци след мач, в който изравни върха за голмайстор на Пеле от 77 гола за Селесао. „ Не затварям никакви порти за националния тим, само че също по този начин не подсигурявам на 100 %, че ще се върна “, сподели Неймар, който напусна терена насълзен след загубата от дузпи.

82-годишният Пеле сподели в известие в Инстаграм, че се надява суперзвездата да продължи, добавяйки, че голмайсторските достижения не дават отговор на достойнството да съставлява Бразилия. „ Знаете, както и аз, че няма по-голямо число от насладата да представляваш нашата страна “, написа Пеле в Инстаграм. „ Аз съм на 82 години и след толкоз време се надявам, че съм ви въодушевил по някакъв метод да стигнете дотук... Твоето завещание надалеч не е завършило. Продължавай да ни вдъхновявате. Ще продължа да блъскам с пестник въздуха от благополучие с всеки твой гол, както съм правил във всеки мач, в който съм те виждал на терена “.

Хоспитализиран по-рано този месец по време на лекуване от рак на дебелото черво, Пеле поздрави Неймар за изравняването на неговия връх по голове. „ Научих, че колкото повече време минава, толкоз повече пораства нашето завещание. Рекордът ми беше подложен преди съвсем 50 години и до момента никой не е съумял да се приближи до него. Ти го направи, момчето ми. Това способства за величието на достижението ти ”, написа още Пеле.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР