Пекин заема независима позиция по украинския въпрос, като взема предвид

...
Пекин заема независима позиция по украинския въпрос, като взема предвид
Коментари Харесай

Си Дзинпин е готов да съдейства за разрешаване на ситуацията в Украйна

Пекин заема самостоятелна позиция по украинския въпрос, като взема поради обстоятелствата и историческите действителности

Китайският президент Си Дзинпин и съветският президент Владимир Путин организираха телефонен диалог в сряда. Това заяви Китайската централна телевизия, представена от.

"Си Дзинпин и съветският президент Владимир Путин организираха телефонен диалог в следобеда на 15 юни ", се споделя в къс репортаж на канала.

Китайският президент Си Дзинпин изрази подготвеност да помогне за разрешаването на рецесията в Украйна в телефонен диалог с съветския президент Владимир Путин в сряда.

"Всяка от засегнатите страни би трябвало да заеме виновна позиция за улеснение на вярното споразумяване на рецесията в Украйна ", цитира каналът думите на китайския водач. - Китай е подготвен да продължи да играе своята градивна роля. "

Си Дзинпин посочи, че Пекин заема самостоятелна позиция по украинския въпрос, "като взема поради обстоятелствата и историческите действителности ".

"Активно способстваме за поддържането на мира в международен мащаб, способстваме и за поддържането на постоянен стопански ред в света ", акцентира той.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР