Пекин изпраща защитни маски в Германия, Москва - медицинско оборудване

...
Пекин изпраща защитни маски в Германия, Москва - медицинско оборудване
Коментари Харесай

Тест за COVID-19 по руски - Москва проверява бдителността на НАТО

Пекин изпраща защитни маски в Германия, Москва - здравно съоръжение в Съединени американски щати. Не е ли това едно похвално доказателство, че пандемията сплотява народите и държавните управления? За страдание, сплотяващата мощ на ковид може да бъде сложена под подозрение, в случай че разгледате все по-острите различия в границите на Европейски Съюз. И доста по-значимите разлики, които в никакъв случай няма да изчезнат, в ползите сред западните демокрации и властническите страни като Китай и Русия, разясняват от немското издание Frankfurter Allgemeine Zeitung, в материал, представен от организация " Фокус ".
В Германия и прилежащите страни политиката се концентрира най-вече върху битката с пандемията и облекчаването последствията от нея. В тази рецесия съвсем всичко останало отива на назад във времето. Обаче да си помислим, че това е по този начин на всички места по света, би било неточност. 
Това, че Кремъл изпрати аероплан с помощи към Съединени американски щати, е похвално. Но макар апелите за понижаване на военната интензивност, Москва продължава да изпраща бомбардировачи с огромен обхват на полета във въздушната зона над Атлантическия океан. А съветският флот, който е от извънредно дълго време в Балтийско море, очевидно не организира проби за COVID-19 там. По-скоро той ревизира какъв брой е бдителна защитата на НАТО по време на необятно публикуваната рецесия.
След провеждането на ученията в Западния боен окръг, Москва беше уверена, че нейните бойни качества не са наранени от експлоадирането на епидемията. Вирусите от различен тип, благодарение на които Кремъл води своята кибер- и пропагандна война против Запада, са мощни, както преди. 
Въоръжените сили на страните членки на НАТО би трябвало да поддържат гражданските структури в битката против ковид, когато това е допустимо. Алиансът обаче би трябвало също по този начин да подсигурява, както означи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че здравната рецесия няма да се трансформира в рецесия на сигурността. 
Пандемията съставлява опасност за ръководството на властническите режими, когато излага и техните недостатъци. Но тогава " мощните " може да си помислят, че би трябвало да потвърдят своята мощ на други полета за борба. Разпространението на тази заразна мисъл може да бъде предотвратено единствено с ефикасна политика за въздържане, означават още от авторитетното издание.
Темата продължава и в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР