Пекин. Българският състезател в ски-скока на Олимпийските игри в Пекин

...
Пекин. Българският състезател в ски-скока на Олимпийските игри в Пекин
Коментари Харесай

Зографски: Надявам се утре да е по-добре

Пекин. Българският играч в ски-скока на Олимпийските игри в Пекин Владимир Зографски показа пред Българска национална телевизия, че има какво да усъвършенства за утрешния край на така наречен " дребна " шанца.

„ Надявам се на следващия ден да е по-добре, позволих няколко неточности, само че това е подготовка, на следващия ден е огромният ден. Забавянето преди скока не бих споделил, че ми пречи, аз виждам да се съсредоточвам за това какво ми престои. По-лошо е, в случай че се наложи да чакаш на тези температури “, показа Зографски след квалификацията.

Българинът откри място измежду първите 50 състезатели на финала, които добиват право за присъединяване в главната скица. „ Олимпийските игри са най-големият зимен конгрес, всичко е на доста високо равнище, на мен ми харесва тук, бих споделил по-добре от предходните две, на които съм взел участие “, сподели Зографски.

Запитан за неудобството от провеждането на проби срещу COVID-19 всеки ден, той показа: „ На Световната купа също имаме всеки ден проби, тъй че може да се каже, че към този момент сме привикнали. “

„ Ако желаеме да подобрим класирането от последната Олимпиада, ще би трябвало да създадем усъвършенствания “, показа още Владимир Зографски.

Финалът стартира в 13.00 часа в неделя, 6 февруари.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР