Пежото се движеше с над 120 км/час. С нашия автомобил

...
Пежото се движеше с над 120 км/час. С нашия автомобил
Коментари Харесай

Ето ги надрусаните мутри, които разиграваха полицията 360 км

Пежото се движеше с над 120 км/час. С нашия автомобил се опитахме да му препречим пътя, не се подчини на подадения сигнал, настъпи леко ПТП. Ние преустановихме преследването, само че сътрудниците продължиха. Това разяснява комисар Николай Димов – един от служителите на реда, които през вчерашния ден преследваха автомобил с трима млади мъже към 360 километра по пътищата на Централна България.

В сряда против четвъртък трима млади мъже от Стара Загора спретнаха гонка, почтена за холивудски екшън, откакто автомобилът им " Пежо 307 " не спрял при подаден знак " Стоп “ за инспекция от патрулни служители на реда в Града на липите. Сивото пежо е съумяло да изблъска служебната кола на Министерство на вътрешните работи. 

" Обстановката беше малко комплицирана – минусови температури, заледени сектори тук-там, неосветени сектори ", добави той пред bTV. В региона на Мъглиж полицията прави засада, разпъвайки шипове на пътя. Пежото е спряно със спукани гуми, само че с това екшънът не свършва.

29-годишният водач Васил Станков, който е престъпно проявен, скача от колата и съумява да избяга. Приятелите му – 32-годишния Владимир Митев и 23-годишния Денислав Дончев. Няколко часа по-късно Станков е арестуван. На този стадий не се налагала да се търси отговорност от притежател на пежото ", стана ясно още от думите на прокурор Димитрова. Като ги задържали, не били нападателни, а обезпокоени. Държали се обикновено, не личало, че са били под въздействието на опиати. Не са споделили каква е повода за дейностите им.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР