Пежо стартира новата си международна рекламна кампания Move to Electric,

...
Пежо стартира новата си международна рекламна кампания Move to Electric,
Коментари Харесай

Защо Джокович се появи на корта с емблема „Electric”

„ Пежо ” започва новата си интернационална рекламна акция „ Move to Electric ”, залагайки на сръбската тенис звезда Новак Джокович, който беше дипломат на марката от 2014 до 2017 г. Новата кампания представя Peugeot e-208 и се концентрира върху електрификацията на колите, пише essentiallysports. 

Рекламата, която стартира френската марка коли, показва Джокович като дете, който приказва за фантазиите си в спорта и се заканва да стане номер 1 в тениса. Чрез тази акция Новак Джокович насочва мощно обръщение: на 7-годишна възраст той знае, че бъдещето му няма да е скучно. „ Пежо ” прави паралел сред неговата история и тази на френския авто колос, чието заричане е да предложи вълнуваща и уверена визия за бъдещето #UNBORINGTHEFUTURE. Ето за какво френският производител минава към електрическа версия, която е потребна за околната среда. С 210-годишна история, с електрически и хибридни мотори и със тактиката „ Купи своя автомобил Peugeot, избери своя силов елемент ”, „ Пежо ” влиза решително в ерата на енергийния преход.

Кампанията започва в деня на формалното разкриване на 108-то издание на Откритото състезание на Австралия - първият шампионат от Големия шлем. Джокович към този момент се появи на корта с емблемата на „ Electric ” на левия ръкав на тениската си, наблягайки своята угриженост във връзка с опазването на околната среда и подкрепяйки тактиката за електрификация на „ Пежо ”. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР