Пежо представи новото поколение на вана Партнер, което предлага интериор

...
Пежо представи новото поколение на вана Партнер, което предлага интериор
Коментари Харесай

"Пежо Партнер" пренася удобствата от леките коли в автомобилите за работа

Пежо " показа новото потомство на вана " Партнер ", което предлага интериор и улеснения близки до тези на леките коли. След забавните системи в колата е сигнализацията за претоварване. Тя се задейства автоматизирано при запалване на мотора, като дали товарът не е повече, може да се ревизира и с натискане на бутон в товарното поделение.

Друга забавна система е тази, която дава картина на зоната зад колата и от дясната и страна. Тя разчита на две камери и оказва помощ на лидера да маневрира безвредно.

Предлага се в две дължини

" Пежо Партнер " излиза на пазара в две дължина. Стандартната версия 4.40 м, като товарното пространство е с използваема дължина от 1.81 метра, а товарният размер вариращ от 3.30 до 3.80 кубика, което е задоволително за събирането на две европалета.

Дългата версия е 4.75 метра и в товарния отсег се събират предмети с дължина 2.16 метра. Товарният потенциал на това осъществяване е от 3.90 до 4,40 кубика. Полезният товар е от 650 кг до 1 звук.

© Пежо

Достъпът до товарната зона се обезпечава през общоприетите задни и опционалните странични плъзгащи се порти, като в нея има халки за подсилване на товара, 12-волтов контакт и осветяване със светодиоди. На разположение е и люк над задните порти, който разрешава превозване на дълги предмети.

Хитро асимилиране на цялата дължина

В взаимозависимост от версията " Пежо Партнер " може да се достави със седалката " Мултифлекс ", която обезпечава опция начело да се возят трима души, или при прегъване на облегалката да се транспортират предмети с дължина до 3 и до 3.35 метра според от версията. В централната седалка е вградена и сгъваема масичка, на която може да се сложи преносим компютър.

© Пежо

" Пежо Партнер " се предлага и в товаро-пътническа версия с втори ред седалки, които са взети от пътническата версия " Рифтър " и оферират комфорт и огромно пространство за краката. Вторият ред седалки могат да се сгъват, което разрешава превозването на огромни товари.

Модерният кокпит от леките коли към този момент и при вановете

Поглед към оформлението на работното място на лидера в " Партнер " ни демонстрира типичният за леките коли на " Пежо " " Ай-Кокпит ", отличаващ се с стилен волан, приборно табло на равнището на очите и 8-инчов, реагиращ на досег, сензорен екран.

Сред вариантите в модела участват адаптивен автопилот, система за различаване на пътните знаци, помощник за придържане в лентата с поправяне курса, следене на мъртвата зона на огледалата, дейна спирачка при риск от удар в друго транспортно средство, велосипедист или пешеходец и други. На разположение е и стабилизатор на теглича, който успокоява съмненията в ремаркето посредством обезвреждане на страничните придвижвания и понижаване на скоростта на автомобила, в случай че е належащо.

Услуги за мениджърите на автопаркове

За мениджърите на автопаркове са разполагаем три специфични пакета. Първият следи изминатият пробег въз основа на часовете на прилагане, точна оценка на разхода на гориво и обвързваните разноски и следи в действително време интервалите за сервизно обслужване. Вторият проучва стила на шофирането, а третият разрешава следене на автомобила в действително време, акцентирайки поетите направления и престоя на автомобила.

© Пежо

" Пежо Партнер " излиза на пазара с две две версии на 1.2-литровия бензинов мотор. По-мощната е със 130 к.с. и се комбинира с 8-степенна автоматизирана трансмисия, до момента в който базовият мотор е със 110 коня и комбиниран със 6-степенна механична скоростна кутия.

Дизелите са три, като при 1.5-литра работен размер оферират мощности от 75, 100 и 130 конски сили, като най-мощният може да се комбинира с 8-степенен автоматик.

С разновидности за прекрасен път и офрод

В допълнение към общоприетите равнища на съоръжение " Пежо Партнер " предлага за първи път подготвени версии за избрани профили на приложимост. Grip, версия, е ориентирана към хората, които ще употребяват автомобила по сложни терени. Тя предлага повишен пътен луфт, по-големи джанти с гуми Mud & Snow, модернизиран надзор на сцеплението - Advanced Grip control, повишен потребен товар до 1 звук, в допълнение осветяване в товарната зона, аварийна гума и други.

© Пежо

Версията " Асфалт " е предопределена за експертите, които пътуват повече по естествени пътища и търсят на първо място сигурност и комфорт. Тя включва, усъвършенствана звукоизолация, удобни седалки, набор от камери, електрическа паркинг спирачка, радио с 8-инчов сензорен екран, регулатор и ограничител на скоростта, датчик за дъжд и осветеност, климатик и други. Както и до в този момент " Пежо Партнер " ще се предлага и в разнообразни трансформации - спешни и помощни коли, профилирани транспортни средства за строителния бранш, пикапи, хладилни транспортни средства, 4x4 и други.

Новият " Пежо Партнер " се чака на интернационалните пазари в края на годината.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР