Пехлесто“ 14-годишно момиче посегна на живота си след тормоз в

...
Пехлесто“ 14-годишно момиче посегна на живота си след тормоз в
Коментари Харесай

14-годишно „шампанско“ момиче отне живота си след тормоз в училище и забавяне на психичното здраве

„ Пехлесто “ 14-годишно момиче посегна на живота си след тормоз в учебно заведение и закъснение на лекуването за психологично здраве, разкри следствие.

Бела Гриър беше открита мъртва към 18:00 часа на 5 октомври предходната година. Въпреки всичките й старания, тя за жалост не съумя да реанимира щерка си. В деня на гибелта й съдът чу, че Бела е била смутена заради неразкрит случай с възпитаник в католическата гимназия Saint Bede в Lytham. Освен това тя е получила някои негативни мнения от учебното заведение, в което е била ученичка, разбра съдът.

Но един другар сподели, че тя наподобява е „ пренебрегнала това “, както е известно да прави – и тя също беше маркирана като " радостна и щастлива " персона. Съдебният доктор Луиз Рей прочете изказвания, които разказват Бела като положителен младеж, който не демонстрира явни признаци на меланхолия.

Но правосъдният доктор сподели, че тя е била жертва на тормоз от дребна - и се е преместила от Lytham High School заради метода, по който учениците се отнасяха с нея....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР