Пеевският закон за медиите не работи. Ако работеше, щеше да

...
Пеевският закон за медиите не работи. Ако работеше, щеше да
Коментари Харесай

Огнян Стефанов: Данчо Цонев не е Мента, защото обича Ментов чай

Пеевският закон за медиите не работи. Ако работеше, щеше да сме научили, кои са издателите на медиите на Пеевски. Самият той споделя, че напуща медиите и ще ги поеме някаква Фондация. Но те и в този момент пишат ”нашият издател ”. Какво желае да каже Цонев, че неговият сътрудник и другар не споделя истината?!
Така отговори Огнян Стефанов по телефона на приказките на депутата от Движение за права и свободи Йордан Цонев пред Евродикоф по телевизия Евроком, че с медийните закон са лъснали медиите, които имат прикрито финансиране. Според Цонев това са капиталските и други медии. " Подкарай с едрия бус " Капитал ", Фрог нюз, извикай го Академика ", посъветва ехидно Цонев.

Той самият споделя, че не схваща от тези работи. Като не схваща, за какво приказва? Навярно са виждали досието " Академик " и че в нея няма нито един лист. Когато спомене двете имена на сътрудника Ахмед Доган, тогава ще приказваме за равнопоставеност, уточни Стефанов.

Ако в миналото чуя господин Цонев да спомене това, ще призная че водим равносилен разговор. Може в общественото пространство да се подмята моя псевдоним, само че това е празна директория. А той в общественото пространство е Данчо Ментата, може би тъй като бича Ментов чай. Не знам какво има поради той за Фрог нюз и този закон. Това са клевети, смешни неща. Всички инспекции и сигнали против уеб страницата, както и финансирането, за негово сведение, съдът е отхвърлил изрично.

Огнян Стефанов разяснява в резюме и " апартаментгейт ": Ескалацията на жилищния скандал не просто демонстрира един страховит цинизъм по отношение на гласоподавателите, демонстрирайки благосъстояние, лукс и т.н и така нататък Погазването на нормите на етично държание демонстрира, че нещата са тръгнали надолу. Много неща ще стартират да излизат. Такива като Цонев и Пеевски от дълго време щяха да са на политическото сметище, в случай че българското общество съществуваше действително, приключи журналистът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР