Пеевски постигна това, което му бе отказано през 2013 година.

...
Пеевски постигна това, което му бе отказано през 2013 година.
Коментари Харесай

Илиян Василев: Пеевски управлява България чрез Борисов, Гешев е негов избор

”Пеевски реализира това, което му бе отказано през 2013 година. Той осъществя фантазията на Илия Павлов да ръководи и ГЕРБ е главната причина за това.
Ако тази вечер на митинга няма задоволително хора и протестната сила на българина още не е сравнима с предишното или с сегашното в други страни, то повода за това е ръководството на Борисов, който съумя да приспи инстинкта на българина да пази базисните си ползи. "

Така разяснява неналичието или съществуването на гражданска сила в идният през днешния ден митинг някогашният дипломат на България в Русия и политически анализатор Илиян Василев.

Ето какво още споделя Илиян Василев за Борисов, Пеевски, избора на Гешев и превзетата от мафията и олигархията България:

" Всъщност Борисов блокира силата на стотици хиляди хора и ги трансформира от сътрудници на смяната в сътрудници на статуквото. На едни подмятна антикомунистическата дъвка, на други постове и благополучие, на трети стабилността. Вън от подозрение - той е най-хубавия план на номенклатурата и полицаите. Няма идеология, няма политически профил, той е всичко - и десен, и ляв, и антикомунист, и член на Българска комунистическа партия, прекланящ се пред Живков, и русофил и русофоб, и атлантик и европеец. Тоталният политически хамелеон, който анестезира от 10 години българската нация, лиши волята и желанието за битка, за по-висок стандарт, за водачество на България, за отделяне от позицията на финален в Европейски Съюз.

Докато Борисов води ГЕРБ към конформизъм и я употребява за фасада на покупко-продажбите си с Пеевски, при което забележимата част на самочувствието на членовете на партията, че " ръководят ", прикрива грозната действителност, то партията е просто фасада за ръководството на Пеевски.

Ако не вярвате, питайте кой действително взема решенията по основните въпроси - избора на основен прокурор, на началник на КПКОНПИ, контрола върху медиите
/уж индивидът на Борисов Домусчиев не може да пипне нищо в Нова ТВ - там се разпорежда Пеевски, същата е обстановката и в БНТ/.Затова, видите ли член или гласуващ за ГЕРБ, го питайте за персоналната му отговорност, тъй като Пеевски ръководи с неговия глас.

Борисов към този момент и изцяло следен министър председател на конци. И това е част от плана Решетников и изискванията на Кремъл - да размени реформаторите с патриоти, да размени атлантически министри с Каракачанов и Захариева, да сложи хора на основния сътрудник на съветско въздействие Пеевски на основни позиции във властта. Замени и Цветанов, отново в границите на тези игри. Тъй като няма човек на висок пост който да няма корупционно досие, е въпрос на съответна целенасоченост да извадиш " кирливите " ризи на един или различен.

Пеевски ръководи България през Борисов, тъй като зад него е Кремъл с неговите корупционни планове.

Казвам го с яд, тъй като Пеевски реализира това, което му бе отказано през 2013 година. Той осъществя фантазията на Илия Павлов да ръководи и ГЕРБ е главната причина за това. И нещата занапред ще се утежняват.

Илиян Василев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР