Пеевски и Еврото признали, че имат закупени много имоти и

...
Пеевски и Еврото признали, че имат закупени много имоти и
Коментари Харесай

Само във Фрог: Пеевски и Пепи Еврото се готвят да строят ударно в България без банкови кредити

Пеевски и Еврото признали, че имат закупени доста парцели и в този момент, съгласно тях, е пристигнало време да осъществят предприемаческите си планове. Похвалили се също по този начин, че разполагат с задоволително средства, с цел да не им се постанова да се обръщат за заем към банките. Според проектите им по този начин щели да продължат да натрупат капитал. Припомняме ви, че компаниите, свързани с Делян Пеевки подлежат на наказания поради закона „ Магнитски “.

Юристи с опит са безапелационни, че след изборите на 4 април т. година възелът към правосъдната система към този момент се е разхлабил. Вече не се усещало толкоз мощно въздействието на Пеевски и Пепи-Еврото върху съда и най-много върху прокуратурата. Казват, че в този момент се „ дишало доста по-леко “.

Източниците ни обясниха, че в качеството си на авторитетна фигура в правосъдната власт, Петьо Петров имал пръст към ареста и повдигането на обвинявания против Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата. Припомняме ви, че за неговото освобождение от ареста, различен лобист в лицето на юрист “ Емил “, беше поискана сумата от 100 000 евро. Схемата в детайли бе разказана във филм на АКФ.

Твърди се, че Еврото вдигнал мерника на Брадата поради разпростанени клипове със скандално наличие, в които основен воин се оказала дамата на Петров- Любена. В предходно следствието на АКФ „ Осемте джуджета “ беше показано по какъв начин високопоставени фактори от прокуратурата и следствието отиват на крайник при Пепи Еврото в едноименния ресторант. Нещо повече, ясно се видя по какъв начин по поръчка, изтъкнат предприемач може да се раздели с печелившия си бизнес. Оказа се, че мотори на схемата са точно Еврото и жена му Любена.

Твърди се, че поради променената политическа конюнктура, Петьо Петров предпочел да напусне страната. Сега живеел в жилището си в най-баровския и скъпарски квартал „ Панорама “ в Солун. Освен това там имал и търговски обекти, които наглеждал.

Снимка: Жената на Еврото-Любена

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР