Пеещата актриса Нети бори зимните вируси с имуностимуланти, видяха папараците

...
Пеещата актриса Нети бори зимните вируси с имуностимуланти, видяха папараците
Коментари Харесай

Нети яде по една ябълка

Пеещата актриса Нети бори зимните вируси с имуностимуланти, видяха папараците на „ Уикенд ”. Онзи ден половинката на Дони отскочи в почивката сред две подготовки във Военния спектакъл в биоаптека за естествени илачи.

Екипирана с дълга пухенка, космата шапка от натурален косъм и пълен вълнен шал, Нети хлътна в аптеката, само че през служебния вход. Изпълнителката на „ Луната спи ” наподобява е измежду постоянните клиенти, защото се здрависа другарски с фармацевтката и двете си побъбриха няколко минути. „ Дай ми в този момент Аспирин с витамин С, някакви витамини и имуностимуланти за нас и за детето ”, заръча на продавачката Нети.

Жената зад щанда полюбопитства на каква възраст е хлапето, с цел да реши кой от илачите да й предложи. „ Няма значение възрастта. Тя е 40 кг ”, съобщи сепнато Нети. През предишното лято папараците ни щракнаха артистичното семейство в центъра на Царево и се увериха персонално, че 8-годишната им дъщеря Лилия е много пухкава. Фармацевтката стартира да избира кутии от рафтовете и да ги подрежда пред певицата. Когато се увери, че се е запасила с нужните илачи, Нети заплати покупките си, мушна медикаментите в чантата си и си потегли. На път за Военния спектакъл актрисата мина през магазин за плод и зарзават, само че си купи единствено една-единствена алена ябълка. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР