Пеене като по учебник и пълна подкрепа за победа в

...
Пеене като по учебник и пълна подкрепа за победа в
Коментари Харесай

Ивана: Гордея се с протежето си!

„ Пеене като по учебник и цялостна поддръжка за победа в „ Гласът на България ”. Това са единствено част от суперлативите, които Ивана насочи към протежето си Венета Цонева, след фурора, който направи в предаването, видя HotArena.

Изпълнителката не стопира да хвали възпитаничката си, която постоянно я следва по участия и концерти в страната и чужбина. А през днешния ден е решила да се опитва като независим реализатор.

„ Искам да кажа отлично на Вени, тъй като тя направи брилянтно осъществяване ”, съобщи певицата. Ивана бе безапелационна, че протежето й е изпълнило необикновено всяка част от песента си.

„ Успех! Ти знаеш, че сме с теб! ”, не скри позитивните си страсти Ивана, която не може да се нарадва на триумфа на колежката си.

Освен Венета в бенда на Ивана са още бузукарката Стояна, както и нейният брачен партньор – музикантът Румен. Цялата група ходеше дружно по участия преди карантината и постоянно правеха турнета и в страната.

Певицата постоянно споделя, че пее единствено с бенда си и не прави взаимни отстъпки за това. А когато приема участия, Ивана и трупата й са едни от най-желаните музиканти на частните празненства, написа " България през днешния ден "

Увереността на Ивана в гения на протежето й, дава сили на Венета да излезе пред прожекторите и да покаже какъв брой е добра. В „ Гласът на България ” Венета блесна с осъществяване, което е прекомерно надалеч от чалгата. И продължава конкуренцията в тима на Графа.

Преди няколко дни Цонева притегли внимание към себе си, когато пя от балкона на дома си в Пловдив. И показа, че по този начин желала да повдигне духа на хората, които са в обществена изолираност.

Тя взела образец от испанците и италианците, които постоянно изнасят серенади от балконите си.

Ивана от своя страна показа с почитателите си, че рецесията не я огорчава. Приема обстановката метафизичен, пренарежда целите си и дава обещание доста скоро да показа съответни неща, които я карат да се усмихва и да е ок със себе си.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР