Педофил, признат за виновен за принуждаването на малко момиче да

...
Педофил, признат за виновен за принуждаването на малко момиче да
Коментари Харесай

Ужас! Педофил принуди 11-годишно момиче да прави секс с куче, а сега се разхожда на свобода

Педофил, приет за отговорен за принуждаването на малко момиче да прави секс с куче, се укрива от закона. 60-годишният Дейвид Харт е избягал от болница, в която е чакал присъдата си от Кралския съд в Суонси, написа в. " Метро ". В хода на процеса той се снабди с 16 обвинявания, в това число 12 за обезчестяване. В правосъдната зала стана ясно, че той е подложил момиче, което при започване на ужаса е било единствено на 11 или 12 години, на над 10 години на гаври. Детето е било непрекъснато изнасилвано, освен това „ онлайн пред уеб камера и принуждавано да прави секс с куче “.

Момичето е разказало всичко в полицията. То е било толкоз комплицирано, че даже единствено се е обвинило за това, че е било „ прекомерно изплашено “, с цел да го спре. В диалозите с служителите на реда то е споделило още, че е било подложено на „ някой от най-ужасните секс закононарушения “.

Съдия Уолтърс описа по какъв начин болният педофил първо лишил девствеността на момичето, като я е изнасилил в конюшня. Той я е изнасилвал и пред камера, до момента в който други са гледали по интернет. Първоначално гаврите са били гледано единствено от един човек поред, само че по-късно извращението е било преместено в чатстая, където „ стотици хора са гледали по едно и също време “.

Момичето е изразило подозрение, че особено за секс актовете то е било дрогирано.

Изнасилванията са ставали сред 2001 и 2015 година.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР