Педагогическият съвет ще решава каква ще бъде санкцията за 17-годишния

...
Педагогическият съвет ще решава каква ще бъде санкцията за 17-годишния
Коментари Харесай

Още умуват как да накажат ученика, бутнал учителка в столична гимназия

Педагогическият съвет ще взема решение каква ще бъде глобата за 17-годишния възпитаник, който атакува учителка от столична гимназия.

" Учителката има леко наблягане, среща се в дома си. Много се веселя, че се усеща добре ", изясни Антоанета Джонева, шеф на Професионалната гимназия по туризъм в София.
 
Във вторник 16-годишният Мартин нахлул в учителката стая и блъснал учителката по " Етика и право " Богомилка Николова пред погледите на някои от нейните сътрудници.
 
След случилото се момчето беше арестувано, а учителката - прегледана в " Пирогов ".
 
Ученик блъсна учителка, задържаха го

Пред NOVA  директорката Антоанета Джонева изясни по какъв начин се стигнало до случая:
 
" В края на предходната седмица учителите са забелязали, че ученикът е малко разтревожен. Веднага бях известена. Веднага разпоредих среща с педагогическия консултант, след тази среща преценихме, че би трябвало да уведомим майката на момчето, още в петък я поканихме на среща в учебното заведение и тя във вторник пристигна.
 
Срещата беше сред майката, момчето, класния началник, педагогическия консултант и заместник-директора на учебното заведение, младежът е изтичал от стаята, качил се е по стълбите, влезнал е в учителката стая и е блъснал една от нашите учителки ".
 
Тя изясни, че Мартин е имал настояща оценка " Слаб 2 " по " Етика ", само че не е имал такава оценка за годината, защото към момента тече образователният период. " Не бих споделила, че е той отличен възпитаник, само че не бих споделила, че е от най-слабите възпитаници ", разяснява директорката.

Сега педагогическият консултант в учебното заведение ще се срещне с класа на момчето и със самото момче, а педагогическият съвет на учебното заведение ще би трябвало да реши какво да е неговото наказване. По случая тече и досъдебно произвеждане.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР