Педагогическа визита на тема Изкуството в живота на децата се

...
Педагогическа визита на тема Изкуството в живота на децата се
Коментари Харесай

Деца от ДГ Единство Творчество Красота във Враца впечатлиха гостуващи педагози

Педагогическа аудиенция на тематика „ Изкуството в живота на децата ” се организира в ДГ „ Единство Творчество Красота ” във Враца. Тя е последна активност от работата по Национална стратегия „ Хубаво е в детската градина ”.
Педагогическият екип показа професионални новаторски решения за социално-емоционално развиване на децата от трета възрастова група „ Усмивка ” по ОН „ Музика ”, които демонстрираха креативна интензивност и прочувствена сърдечност.
Присъстващите специалисти, шефове и учители по музика бяха впечатлени от детските изпълнителски умения и богатата на модерни технологии просветителна среда. 
С презентация беше показана и систематизирана цялостната активност на екипа по националната стратегия. Бяха дефинирани работещи заключения за педагогическата процедура, един от които е „ Сътрудничеството с родителската общественост в процеса на приобщаване на детето в света на науката, изкуството, спорта и езиковите компетентности способства за сполучливото образуване на обществени и прочувствено – оценъчни умения ”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР