Печелившите числа за джакпот от Powerball от 1,423 милиарда щатски

...
Печелившите числа за джакпот от Powerball от 1,423 милиарда щатски
Коментари Харесай

Обявени са печелившите числа за джакпот на Powerball от 1,4 милиарда долара

Печелившите цифри за джакпот от Powerball от 1,423 милиарда щатски $ бяха разкрити в събота вечер. Те бяха 47, 54, 57, 60, 65 с Powerball 19.

Няма незабавна информация дали са продадени печеливши билети за джакпот.

Приблизителният джакпот е третият максимален в историята на Powerball и петият максимален в историята на лотарията в Съединени американски щати.

Това извади 1,08 милиарда $ пот със злато на 19 юли. Тегленето в сряда вечер беше 33-то от този момент.

Това бележи първия път в историята на Powerball, че два поредни джакпота са достигнали границата от милиарди долари, съгласно представители на Powerball.

Най-големият джакпот в както Powerball, по този начин и историята на лотарията в Съединени американски щати беше 2,04 милиарда $, които бяха извоювани през ноември 2022 година от мъж също в региона на Лос Анджелис.

Един победител в тегленето в събота щеше да има избор сред еднократно заплащане от почти $614 милиона преди налози или алтернатива за анюитет, състояща се от неотложно заплащане, последвано от 29 годишни заплащания.

Шансовете за продобиване на джакпота са едно към 292,2 милиона.

Билетите за Powerball са $2 всеки. Те се продават в 45 щата, окръг Колумбия, Пуерто Рико и Вирджинските острови на Съединени американски щати. Тегленията се организират понеделник, сряда и събота от 23 часа. Източен.

Джакпотите от лотарии за милиарди долари станаха по-чести през последните години, защото Powerball и Mega Millions повишиха цените на билетите и понижиха възможностите за продобиване на джакпота. Според Washington Post през 2015 година Powerball понижи възможностите за победа от 1 на 175,2 милиона досега, в който е 1 на 292,2 милиона.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР