Печеленето на една такава награда е вълнуващо събитие, което се

...
Печеленето на една такава награда е вълнуващо събитие, което се
Коментари Харесай

"Мистър Икономика 2019" Атанас Добрев коментира очакванията за наближаваща рецесия

Печеленето на една такава премия е вълнуващо събитие, което се случва може би един път в живота. Спечелването на такава премия е и задължаващо, сподели в ефира на Нова телевизия "Мистър Икономика 2019 " Атанас Добрев.

Главният изпълнителен шеф на VIVACOM Атанас Добрев е отличен за „ Мистър Икономика “


Опитвам се да заставам настрани от политиката, тъй като краткосрочно политиката може да помогне, само че в дълготраен проект може да попречи, съобщи той.

Безспорно 2008-2009 година българската стопанска система беше в огромна рецесия, а обективно през 2012 година брутният вътрешен артикул изравни равнищата отпреди рецесията и рецесията свърши.

Миналата и тази година спешното говорене съвсем изчезна. А това е едно чувство, което е хубаво да задържим по-дълго време.

Защото, в случай че човек чака, че на следващия ден ще е по-зле, подхваща дейности, които ще го доведат до това положение, уточни предприемачът.

Той разяснява и упованията за наближаваща криза в стопанската система. Номиналният растеж в стопанската система ни за последните 10 години е към 40%, а действителният – към 20%.

Ако в идващите 1-2 години има закъснение на стопанската система с по 1-2%, това няма да е краят на света, сподели още Атанас Добрев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР