Печатните документи остават ключови за по-голямата част от компаниите и

...
Коментари Харесай

Brother с насоки към бизнеса как да овладее разходите за печат


Печатните документи остават основни за по-голямата част от фирмите и това надали ще се промени скоро (снимка: Brother)

Малките и междинни предприятия постоянно нямат запаси, с цел да преживеят сложни стопански времена, тъй че за тях е „ сериозно значимо да ползват технологиите интелигентно и да се концентрират върху успеваемостта, спестяванията на разноски, продуктивността и автоматизацията – и бързо да се настроят към днешните стопански стихии ”, споделят анализаторите от IDC.

Често МСП употребяват по-малко облачни услуги и са по-зависими от физически осведомителни технологии, в това число принтери, което ги прави уязвими при дефицит в доставките. Как бизнесът може да бъде по-рентабилен, когато става въпрос за щемпел, прекопирване и сканиране? Ето рекомендациите на японския производител на печатащи устройства Brother:

Време е да анализирате разноските си за щемпел

Няма подозрение, че печатните документи остават основни за по-голямата част от фирмите и това надали ще се промени скоро. Но това не значи, че не би трябвало да се съмнявате дали вашите сегашни устройства за щемпел, сканиране и прекопирване работят допустимо най-рентабилно и ефикасно за обособени консуматори и организацията като цяло.

Поглеждайки оттатък първичните разноски за инфраструктура, значимо е да разберете цялостното влияние на отпечатването на документ във връзка с консумативите – като мастило или тонер. Това познание може да се употребява за ориентиране на потребителите към по-рентабилно държание, като, да вземем за пример, използването на двустранен щемпел или потребление на конфигурация за чернова.
още по темата
Това повдига въпроса дали вашият хардуер е толкоз ефикасен, колкото би могъл да бъде. Brother обръща внимание, че по-старите устройства може да не ви дават информацията, от която се нуждаете, с цел да планирате и управлявате дейно, и може да не дават на потребителите ви всички функционалности, до момента в който ресурсите – зареждане, консумативи – се прахосват за малко потребни резултати.

Така че може би има смисъл да замените неефективни, сложни за консолидиране устройства с съвременни, рентабилни, лесни за консолидиране принтери и скенери, които дават на потребителите всички функционалности, от които се нуждаят.

От данни към тактика

Това значи, че можете да предприемете по-стратегически метод към ръководството на разноските и успеваемостта, без значение дали това е пренасяне на устройства, с цел да се обезпечи по-ефективното им потребление, автоматизиране на поръчката на консумативи или наблягане на разточителни действия, като несъразмерна приложимост на цветни мастила или първокачествен щемпел.

В идеалния случай ще можете да наблюдавате положението на вашето съоръжение, тъй че работата по коригирането или усъвършенстването да може да се планува и възнамерява. Така ще се предотвратят по-сериозни проблеми в бъдеще и ще си гарантирате, че вашите печатащи устройства постоянно работят оптимално.

Всъщност е изцяло допустимо да се възползвате от наемането на печатащо съоръжение, вместо то да бъде ваша благосъстоятелност. От Brother акцентират, че един профилиран сътрудник ще може да направи оценка на настоящото ви съоръжение и да предложи усъвършенствания, както и да ви съветва във връзка с най-подходящия комплект. Освен това ще ви направлява по какъв начин да подобрите работните процеси за ръководство на документи във вашата организация.

Още едно предимство е, че профилираните сътрудници имат опит в осъществяването на надстройки, оптимизации и поправки, тъй че вашият екип да може да се концентрира върху по-важни действия. В допълнение те разполагат с по-задълбочени знания по характерни въпроси като сигурност или автоматизация на бизнес процеси и по какъв начин вашите печатни интервенции могат да се впишат в по-широка цифрова промяна и ограничения за работливост.

В последна сметка наемането на съоръжение отваря опцията вашите разноски за щемпел и сканиране да се трансфорат в предвидим действен, а не финансов разход. Което ще бъде по-прозрачно и по-добре за вашите финансови сътрудници.

Повечето компании ще се сблъскат с стопански трудности през идващите месеци. Но в случай че действате в сходство със тактиката си за щемпел в този момент, това може да даде повече сигурност най-малко в един аспект от вашия бизнес, акцентират специалистите на Brother.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР