Печалният риалити герой Ричард Величков рязко напълня покрай стреса с

...
Печалният риалити герой Ричард Величков рязко напълня покрай стреса с
Коментари Харесай

Ричард се ошишка от стрес

Печалният риалити воин Ричард Величков внезапно изпълня около напрежението с противозаконната хранителна добавката, видя „ Галерия “. Бившият фитнес инструктор е качил най-малко 5 кг от горната страна и много се е занемарил, описват негови сътрудници от Нов български университет. Те даже показаха страдание към Ричи, който всекидневно търпял насмешки и обидни подвиквания по коридорите.

„ Присмиват му се и се гаврят с него. Завират му телефоните в лицето, с цел да го снимат и да го предизвикат “, описа пред „ Галерия “ студент от Нов български университет, станал очевидец на унизителните подиуми.

След абсурда някогашният участник във „ ВИП Брадър “ останал безусловно без другари и се наливал самичък по кръчмите всяка вечер.

Всичко това се отразило зле освен на душeвността и самочувствието, само че и на физиката му. Величков качил много килограми и поради невъзможността да посещава фитнес залата, от която бе позорно изпъден. Зевзеци пък се майтапят, че органите на реда са му иззели хранителната добавка за намаляване и без нея е почнал стремително да пълнее.

Припомняме, че инструкторът от Мадан бе изобличен от влогъра Любо Жечев, че продава рискова хранителна добавка, неразрешена от Европейската организация по медикаментите. Малко след разкритията последва уволняване за Величков от фитнес залата, а по-късно бе атакуван пред дома си от незнайни причинители.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР