Печален рекорд отбеляза Великобритания. За едно денонощие там са починали

...
Печален рекорд отбеляза Великобритания. За едно денонощие там са починали
Коментари Харесай

Великобритания постави печален рекорд по смъртност от коронавирус

 Печален връх означи Англия. За едно денонощие там са умряли 709 души от новата болест. Смята се, че 5-годишно дете е най-младата жертва на COVID-19. Здравните управляващи не дават вяра скоро да има усъвършенстване на ситуацията. Според анализите Англия е на стадий от рзпространението на епидемията, в който както броят на инфектираните, по този начин и на умрелите ще се усилват доста.

Очаква се Кралицата да направи едно от редките си обръщения към нацията през днешния ден. В същото време управляващите оповестиха, че проверяват дали офанзиви против кули на мобилната мрежа не са свързани с ковид. В интернет се популяризира тайна доктрина, че 5G мрежата провокира ковид. Две кули са били подпалени в Бирмингам и Ливърпул.

" По отношение на мачтите за 5G, историите че популяризират болестта са безспорни глупости. При това рискови глупости. Смятам че е доста значимо да опровержим тези нелепости ", съобщи Майкъл Гоув, началник на кабинета на Борис Джонсън.

" Историите за 5G мрежата са цялостни нелепости. Безсмислица, която съставлява най-лошия тип подправени вести. Възмутен съм от това, че телефонната мрежа, на която разчита Бърза помощ и жителите в изолираност, може да бъда атакувана в подобен сериозен интервал. Осъждам го уверено " сподели професорът по нефрология Стивън Пауис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР